top of page

Curriculum Vitae

Vaardigheden

Algemene
informatie

 

Ik ben Inez Vercauteren, geboren te Sint-Niklaas op 19/05/1980.

 

Samen met mijn man en 2 kinderen wonen wij in Boom.

 

Al meer dan 20 jaar ben ik aan het werk als administratief bediende, aankoper en nu account executive. Ondertussen heb ik al meer dan 20 jaar veel ervaring opgedaan in de verkoop als Tupperware Consulente en Unit Manager.

En toch wou ik meer... Meer creatief bezig zijn zoals websites bouwen. Of het nu gaat om 1 pagina of een hele reeks, dat doe ik graag.
Eén van mijn beste vriendinnen wou een paar jaar geleden een website laten maken voor haar bedrijf. "Zo veel dat het kost", zei ze.
Ik stelde voor om het zelf te doen. Ik ging wel zien hoe het verliep. Natuurlijk ben ik links en rechts mijn licht gaan opsteken en uiteindelijk ging het vanzelf EN vond ik het super leuk en interessant.

Dan vroeg er nog iemand of ik kon komen helpen met de administratie van haar bedrijf. Ja dat wou ik wil wel maar ik kan niet factureren. Dat is wel een probleem. Maar ik dacht: "Waarom moet dat een probleem zijn?"

Dus was het snel beslist om mijn reeds bestaande ondernemingsnummer te laten omzetten naar een BTW-nummer voor kleine ondernemingen. Zo kon ik haar wel helpen.

En de sky is the limit, want ik heb nog veel dingen die ik kan en wil doen!

Word - Excell - Outlook

Powerpoint - Paint

Typo 3 - Wix

SAP - Dimasys - Odoo

Augusta (Oracle base)

 

Talen

Nederlands - moedertaal

Engels - zeer goed

Duits - goed

Frans - goed

​Spaans - noties

bottom of page